Tevékenységi területek

Útépítési munkák

Aszfaltburkolatot elsősorban nagy felületű utak, ipartelepek és járdák kialakításánál, javításánál célszerű építeni. Cégünk hengerelt aszfaltburkolatok gépi és kézi bedolgozásával foglalkozik. Saját aszfaltfinisherrel rendelkezünk, mellyel 0,8m és 3,3m közötti szélességben tudunk aszfaltot teríteni. Ez lehetővé teszi, hogy kis szélességű utak, járdák burkolatát meg tudjuk építeni és közműnyomvonalat is helyre tudjunk állítani.

Nagy csarnokok, áruházépületek padlójának burkolására a legalkalmasabb anyag a beton, mivel egy merev és szilárd szerkezet készíthető belőle, ezért jól terhelhető, nem deformálódik nagy súly alatt sem. Sima, zárt, akár fényes felületet képez, ezért könnyen takarítható. A Duna-Via Kft. 200-2000 m2–es betonburkolatok komplett kivitelezését vállalja.

A térkőburkolatok egy díszesebb, reprezentatívabb vállfaja a díszkőburkolat, mely esztétikai megjelenésében az adott hely vagy cég arculatát is tükrözheti. A burkolatok színében, formájában és méretében számtalan lehetőség áll már rendelkezésre, a kapott minta - akár embléma - alapján a tervezést és a kivitelezést is elvégzi cégünk.

Gyakran végezzük aszfalt- vagy térkőburkolatú járdák, lépcsők építését, javítását önkormányzati és üzemi területeken. Saját gépparkunk lehetővé teszi szűk, nehezen megközelíthető helyeken is gyalogutak, lépcsősorok megépítését.

Kerékpárutak burkolata aszfaltból és térkőből is készülhet. Vállaljuk ezek teljeskörű kivitelezését a földmunkáktól a burkolatjelfestésig települések bel- és külterületén egyaránt.

A biztonsági előírásoknak megfelelően ma már a legtöbb sportpályát és játszóteret gumiburkolattal látják el. Ahhoz, hogy ennek felülete megfelelően egyenletes legyen és hosszú távon az is maradjon, szükséges alá egy jó minőségű zúzottkő alap, beton- vagy aszfaltburkolat. Ezeknek kialakítását szintén végzi cégünk, akárcsak a gumiburkolat nélküli pályák építését.

A térkőburkolatok ma már széles választékban, akár nagy teherbírásra is készülnek. Előnyük az aszfalt vagy betonburkolattal szemben, hogy esztétikusabb látványt nyújtanak, s javításuk maradandó nyom nélkül elvégezhető. Színben, méretben és formában már széles választékkal találkozhatunk a piacon. Cégünk nemcsak köz- és üzemi területeken vállalja térburkolatok, utak és járdák térkövezését, hanem magánszemélyek házudvarának, kapubejárójának burkolatépítésében is tud segíteni.

Mélyépítési munkák

Vállaljuk nagy tömegű földmunkák elvégzését, épületek vagy egyéb építmények alapjainak kiemelését, feltöltését, akárcsak munkagödrök és árkok kialakítását, töltések építését. 

Azokon a településeken, ahol közműberuházások történnek, nő az életszínvonal, a település élhetőbbé válik. Cégünk nemcsak a vízvezetékek, szennyvíz- és csapadékcsatornák kialakításában rendelkezik nagy tapasztalattal, hanem a korszerűtlenné vált hálózatok megújításában is, melynél a gazdaságosabb megoldások mind a lakosság, mind pedig a környező ipari létesítmények előnyeit is szolgálják.

Bontási munkák

Cégünk vállalja aszfalt- és betonburkolatok bontását, marását és a keletkező hulladék megfelelő elszállítását is. 

Családi házak, romossá vált épületek, helyiségek lebontását és a keletkező hulladékok elszállítását végezzük rövid határidővel.

A bontási munkákat elsősorban géppel végezzük, de átalakításoknál, kisebb helyiségek falainak bontásakor sokszor kis gépek használatára, kézi beavatkozásra is szükség van. Ehhez is rendelkezünk a megfelelő fúró-, bontó- és vésőeszközökkel, bontókalapácsokkal.